Pipi Antik Landstil & Retro

Media om Pipi Antik

Her indsættes relevante offentlig tilgængelige media publikationer om Pipi Antik. De indsættes her efterhånden, som de publiceres. 

Nedenfor ses også mine social media konti fra Pipi Antik

Pipi Antik i Skjern Ugeposten uge 43 2019.
Publiceret den 22.10.20019. 
Her er lidt artikel på, hvordan vi bar os ad med at flytte på landet, hvor vi kørte for at købe en ny bil, men kom hjem med en gård istedet for. Vi kom impulsivt til at købe en gård istedet for købe en bil, som vi havde planlagt, da vi tilfældigt kørte forbi gården lørdag ved middagstid, og efter frokosten presset på af få en viewing en flot septemberdag, så inden den var 16.30, så havde vi både set og givet hånd på, at vi gerne vil købe gården om lørdagen. Det blev ejendommæglerens hurtigste salg ever. Om tirsdagen skrev vi allerede under, og sådan gik det til vi blev gårdejere på Mejlbyvej 2, Stauning fra Skjernboere.
Klik her for at læse hele artiklen side: 
2018-08-28_Dagbladet_Ringkobing-Skjern_-_28-08-2018 (1) (1)

https://ugeavisen.dk/ugepostenskjern/johanne-fandt-helt-tilfaeldigt-frem-til-sit-droemmejob

Pipi Antik i Skjern Ugeposten uge 43 2019
Johanne Lund Eriksen Pipi Antik Stauning Skjern

Fra marts 2019-2023 var Pipi medlem af Turismesamarbejdet i Ringkøbing-Skjern

Pipi  Antik var medlem af Ringkøbing-Skjern Turismesamarbejdet fra marts 2019-2023 for at få større eksponering i lokalsamfundet omkring Ringkøbing Fjord. Formålet var at skabe mersalg via salg til turistnerne. Men i og med at jeg ikke lige er placeret ude ved kysten, har det desværre ikke skabt flere besøgende hos Pipi Antik, så valgte jeg at træde ud af samarbejdet marts 2023 og selv bruge annoncepenge til ekstra SEO arbejde i min hjemmeside. 
Trods udmeldelsen, så bydes I hjertelig v
elkommen til Pipi Antik, Svensk Dansk romantisk stil & Retro samt kalkmaling – altid et besøg værd!

Antikduellen forbi Pipi Antik november 2016

Pipi Antik i Skjern Dagblad og Skjern Ugeposten nov 2016

Antikduellanterne Casper Svejstrup og Rikke Fog handler i Skjern. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Casper Svejstrup, der har butikken Krejlerbixen i Nykøbing Mors, og Rikke Fog, der kommer fra Kildevang Antik ved Næstved. Og i dag jagter de skatte i Skjern og omegn.
I denne Antikduel besøger Krejlerbixen Pipi Antik på Nygade i Skjern.

Udløber: 12. aug 2023 hos DR1.
Se hele Antikduellen 
her
https://www.dr.dk/drtv/se/antikduellen_102655

Antik Duellen besøger Pipi Antik 8 feb 2017
Pipi Antik i Skjern Dagblad og Skjern Ugeposten nov 2016

Pipi Antik får besøg af Antikduellen i Skjern
den 2. sep 2018

Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Hvide Sande. De to antikhandlere får – mandag, tirsdag og onsdag – hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. Torsdag er finaledagen, hvor alle ugens fund bliver sat under hammeren på Svendborg Auktionerne. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude – Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Hvide Sande og omegn.
Maude besøger bl.a. Pipi Antik på Nygade i Skjern. 
12. mar 2018. Udløber: 10. sep 2023.
Se den fulde Antikduel her
.
https://www.dr.dk/drtv/episode/antikduellen_54721
Antikduellen besøger Pipi Antik Maude Vintage & Retro Sæson 7 episode 9 2018
Indkøbskurv