Pipi Antik

Svensk-Dansk romantisk landstil & retro


Om Pipi


Om Pipi

Pipi Antik - Johanne & Michael Eriksen
Pipi Antik – Johanne & Michael Eriksen

Pipi Antik og svensk-danske møbler og Annie Sloan kalkmaling i Skjern

Pipi Antik er bare et navn, der er taget fra Astrid Lindgreens Sverige – Pippi  Langstrømpe og omdøbt til Pipi hos os, da Pipi Antik´s varer hovedsageligt kommer fra Sverige.

Jeg, personen bag Pipi er Johanne Lund Eriksen, og kommer fra Grønland og er dansk gift, og min mand Michael Eriksen er  god til at give mig en hånd med, når jeg møder udfordringer med tunge møbler eller ting, som jeg skal istandsætte.

Arbejdsmæssigt  har jeg været sekretær og turistchef i Grønland i en hel del år fra sidst i 1980´erne til 1997. I Danmark har jeg arbejdet med marketing hos Vestas Wind Systems A/S i 12 år, med fokus på web-shops og derfor faldt det naturligt at starte med min hobby – og stiftede Pipi Antik, da jeg elskede gå på loppemarkeder og på aktioner og ikke mindst istandsættelse af gamle møbler.  I mellemtiden, hvor jeg har bygget Pipi Antik op, har jeg haft et deltidsarbejde, og satser nu først 100 procent på det fra sommer 2018 og håber på god vind fremover.

Hvorfor svenske møbler i Skjern, Vestjylland?

Vi har en ødegård i Sverige og er helt forelsket i den svenske natur og svensk landstil. Jeg har altid været bidt af gamle ting og sager, som jeg har shinet up og genbrugt på nye måder. Derfor var det  naturligt, da vi fik fyldt huset op her i vores hjem i Vestjylland og i Sverige med vores skønne fund fra Sverige, og da jeg var arbejdsløs i en kort periode, at jeg impulsivt hævede mine aktiepenge og åbnede Pipi Antik, som et bi-job.

Jeg har hovedsageligt svenske møbler hos Pipi. Eftersom jeg er rimelig ny i antik branchen og at jeg bare går ud fra, at jeg brænder for skønheden i de gamle møbler, og køber tingene for at jeg falder for dem – er jeg ikke nødvendigvis en ekspert på alting, men kan altid se mulighederne i de gamle skønne møbler  og køber mine ting og sager fordi, jeg selv forelsker mig i tingene og håber at mine kunder også forelsker sig i dem.

Hvor gammel er Pipi?

Pipi Antik blev stiftet i april og åbnede sine døre den 1. juni 2015 på vores daværende adresse, Nygade 47, 6900 Skjern i starten og primo 2018 flyttede Pipi Antik på landet, til Mejlbyvej 2, Stauning, 6900 Skjern, da Pipis ikke længere kunne presses ind på Nygade 47 mere. Pipi Antik åbnede døren til sin nye lokaler på over 500 m2 per 1. april 2018   og har administrative opgaver med at sætte online om formiddagen, ekspedere dagens ordrer og køre postgang, inden jeg åbner for den fysiske butik for lokalbefolkningen.

Fra Day One  har jeg prioriteret at have Pipi´s hjemmeside med mine varer online, men så har jeg ikke prioriteret at reklamere i lokale aviser, da jeg hellere bruger min krudt på de sociale medier og håber, at mine søde kunder vil hjælpe mig med at udbrede kendskabet til Pipi Antik via de sociale medier og gerne mund-til-mund metoden.

Hvor finder I Pipi?

I finder Pipi i Stauning, 16 minutters kørsel fra Skjern – eksakt 14,4 km fra vores tidligere adresse i Skjern, afkørsel på højre side ved Halby, forbi Stauning mod Ringkøbing. Kom for at ose – det koster ikke noget. Der kan man parkere udenfor forretningen på en P-plads på vores grund.

Fra Ringkøbing er der 13,4 km til Pipi, afkørsel nord for Halby.

Man kan også komme bagom fra Lem, og efter en lille bro, så drej af til højre og følg vejen, så kommer I til Pipi Antik ladebygningen – VEL MØDT!

Med venlig hilsen
PIPI ANTIK

Johanne Lund Eriksen


Butik

Pipi Antik
Mejlbyvej 2
Stauning
6900 Skjern

Se åbningstider på forsiden