Pipi Antik

Svensk-Dansk romantisk landstil & retro


Tilbage til naturen – Dansk certificeret egetræmøbler hos Pipi Antik


Egetræsmøbler dansk certificeret
Egetræsmøbler dansk certificeret

Eftersom et hjem består af nyt og gammelt, forhandler Pipi Antik nu også Dansk bæredygtigt PEFC certificeret egetræsmøbler, fra egetræsplankeborde til bænke og sofaborde. Jeg arbejder på at sætte alle varer online i denne uge, så de kommer i step i Pipi-Antik.dk

Der er lækre egetræskasser til enhvert formål til rimelige penge til og flotte stilrene egetræsmøbler. Det er ikke alle møbler, jeg har udstillet lokalt, men kan skaffe møblerne med rimeligt varsel og kan sørge for fragt til din bopæl eller du kan afhente det hos Pipi Antik.

I første omgang sættes de online hos Pipi Antik, men jeg håber at kunne sætte dem på særskilt hjemmeside i det nye år, da jeg også lige skal bruge noget tid på at at sætte de sidste efterårsvarer online  og gøre klar til lageroptælling til årsskiftet hos Pipi Antik og stadig ekspedere online orders og passe butikken løbende.

Kom og se kvaliteten hos Pipi Antik, så bestiller jeg dem hos min leverandør – eller også kan du bare bestille varerne online hos Pipi Antik, så melder jeg tilbage mht fragt og levering, som jeg plejer.

Mvh

PIPI ANTIK

Johanne Lund Eriksen

 

 


Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Butik

Pipi Antik
Mejlbyvej 2
Stauning
6900 Skjern